VRAGEN MAIL NU
Druk op enter om te zoeken

..

Veelgestelde vragen

Om u extra te helpen hebben wij hieronder alvast veelgestelde vragen opgesteld.  Als u nog een vraag heeft die hier niet wordt beantwoord neem dan contact met ons op.

Waarmee worden de pakketen gestuurd?

Uw pakketten worden als pakket aangemeld via PostNL. Hierdoor raden wij aan dat bij de afgaven van het pakket u nog een keer aangeeft dit als pakket verzonden moeten te worden ook al past het door de brievenbus.

Krijg ik een verzendlabel en wanneer?

Na de bestelling betaald is en de transactie succesvol is voltooid krijgt u in 1 werkdag via de email een verzendlabel pdf toegestuurd die u moet uit printen.

Hoe pak ik mijn pakket in?

Wij raden uw aan om uw pakket te versturen in een pakketdoos. Daarnaast willen we graag aanmoedigen om de videobandjes in te pakken in bubbelplastic en de doos te vullen met vulmateriaal. Hierdoor kunnen de bandjes dan niet bewegen in de doos tijdens transport.

Waarom moet ik een formulier invullen?

Bij de email van uw verzendlabel ontvangt u ook een inhoud formulier. Wij willen dan ook graag dat u deze uitprint en invult. Zodat wij precies weten welke bandjes bij uw bestelling hoort.

Hoe snel worden mijn banden teruggestuurd?

Na ontvangst van de videobanden worden de videobanden binnen 2 weken gedigitaliseerd en daarna terug verzonden. Heeft u een spoedbestelling neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom is niet alle videomateriaal op de tape opgenomen?

Door de oudheid van de banden kan het voorkomen dat er bepaalde beschadigingen op de tapes zijn gekomen hierdoor is het niet mogelijk om bepaalde stukjes op te nemen. Als dit het geval is nemen wij contact met uw op.

NIEUWSBRIEF
Schrijf je nu in om de laatste tips, deals en updates te krijgen.


FEESTDAGEN DEAL!

10% OFF
SCHRIJF JE NU IN OM DE CODE TE ONTVANGEN.
STUUR
*Deal alleen beschikbaar tot 1 januari 2020
close-link